• banner-nieuws

  Laatste nieuws

  Line
 • Voorstellen OC

  Voorstellen OC

  Onze oudercommissie heeft op 19 oktober alweer zijn 6e vergadering. En dan word het toch hoogtijd, dat naast de nieuwsbrieven ze nu ook bij ons op de website naar voren komen.
  We stellen ze daarom even graag aan je voor.

  Onze voorzitter is Daan. Hij is vader van 3 kinderen die bij ons op de BSO zitten. Hij is gedreven, houdt de touwtjes strak en kan kritische naar zaken kijken.

  Onze secretaris is Marleen. Met zowel een kind bij ons op de bso als op het kdv, is ze voor beide aan het goede adres bij onze OC. Met haar nette handschrift, houdt ze alles goed bij. Zo blijft iedereen op de hoogte.

  Onze penningmeester is Bianca. Ook zij heeft 2 lieve kinderen op zowel KDV als BSO bij ons zitten. Zij is ons lopende geldkistje. En zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld iets leuks voor de leidsters is of taart bij het 1 jarige bestaan was.

  Verder hebben wij nog onze kritische noot in de OC, Marloes. Met 2 kinderen op zowel BSO als KDV, kan zij overal op inhaken. Zij brengt de extra punten in en is recht voor der raap.

  Ook hebben we Joost bij de OC, met een zoontje op ons KDV is hij vaak nieuwsgierig naar alle nieuwe in putten, dit houdt iedereen scherp.

  We mogen een nieuw lid verwelkomen binnen de OC. Michelle, heeft een dochtertje op het kinderdagverblijf en stap blanco in. Hierdoor word iedereen weer geprikkeld en met frisse ideeën overstroomt.

  Het is een gezellige club bij elkaar, die Opstap scherp houdt, de ouders goed vertegenwoordigen en zorgen voor de kritische noot.


  Wil je nu ook bij de OC? Dat kan! Geef dit even aan ons door of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Zij krijgen soms nog hulp van de Versiercommissie. Die stellen we apart aan jullie voor!

  Project Details

  Date
  okt 19 ,2022
  To Top